#WECAREREDTOGETHER

 

 

 

Hallo!

Wist jij al dat de Rode Duivels de sociale partner zijn van pleegzorg? Tijdens het WK zetten wij hen in de kijker en zij steunen ons. Zo zorgen we ervoor dat de Rode Duivels het meest sociaal geëngageerde elftal ter wereld worden. Wil je ontdekken waarom de schoenen van Romelu Lukaku terechtkwamen op de slaapkamer van één van onze pleeggasten? En hoe Dries Mertens voor eeuwig en altijd verbonden is met pleegzoon Angelo? Volg ons dan snel op Facebook, Twitter of Instagram!  

 

 

 

Waarom de Rode Duivels wereldkampioen worden?

Het WK 2018 in Rusland is een bijzondere editie. Dat komt omdat de Rode Duivels wereldkampioen zullen worden. Dat hebben ze niet alleen aan zichzelf te danken. Na een doorgedreven geschiedkundig, causaal en banaal onderzoek blijkt ook dat de keuze om pleegzorg uit te roepen als hun sociale partner, niet zomaar uit de lucht kwam vallen. Wil je alle filmpjes zien? Volg ons dan snel op Facebook, Twitter of Instagram!  

 

 

 

Zelf pleeggezin worden?

Denk je zelf na over het pleegouderschap? Dan kan je altijd een infopakket opvragen door hier te klikken. Voel je je helemaal klaar om pleeggezin te worden? Dan ben je welkom op één van onze infosessies over pleegzorg. Die vind je terug op onze kalender. We vertellen er alles wat je moet weten over de verschillende vormen en welke voorbereiding je doorloopt om pleeggezin te worden. Ook een ervaren pleegouder komt vertellen hoe ze pleegzorg hebben beleefd in hun gezin.

 

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan snel naar info@pleegzorgvlaanderen.be