Pleegzorg op je canapé

Hee!

Bij Pleegzorg hadden we een leuk idee… We organiseren een heuse Pleegzorg op je canapé-Tournee! We komen naar je toe in de provincies Antwerpen en Limburg, van Bree tot in Kasterlee. Op zoek naar een andere avondvulling dan Temptation Island op teevee? Geen zin in een zatte avond op café? Of om in de discotheek te shaken op de tonen van de DJ? Liever ook geen romantiek in je negligé met veel te diep decolleté?

 

Doe dan zeker mee met onze tournee!

Gezellig een mini-infoavond over pleegzorg, bij jou thuis op de canapé. Je kiest zelf wie je uitnodigt: vrienden, familie, misschien wel de dominee of de fiancé van een BV. Een groepje van minimum 7 en maximaal 15 gasten is een goed idee. Zorg jij voor een frisse cola of een kopje thee? Zo hou je alle genodigden tevree!

Je krijgt een boeiende uitleg door een pleegzorg-coryfee. We nemen ook een ervaren pleegouder mee. Deze info telt wel voor dubbeltwee. Vragen? Blijf er zeker niet mee zitten, oh néé!

 

Doe je mee?

Schrijf je dan snel online in, dat kan zelfs vanop de plee in een tweedeklas treincoupé. Voor de gastheer of –vrouw nemen wij wat leuks mee, olé! 

P.S.: Lig jij ’s avonds al vroeg in je bedstee? Dan kan je ook kiezen voor een matinee!

 

 
powered by Typeform

 

Nog vragen over dit geweldig campagne-idee?

Mail dan naar info@pleegzorgtournee.be!