Minidevils

 

 

Hallo!

Wist jij al dat de Rode Duivels fan zijn van alle pleegkinderen in ons land? Dat zijn er in totaal zo'n 10.000. Ze wonen in een pleeggezin: bij een pleegmama of pleegpapa. Omdat hun echte mama of papa kort, lang of af en toe niet voor hen kan zorgen. Toch zijn er nog heel wat kinderen die een plekje zoeken in een gezin. En daarom zochten de Rode Duivels zeven lookalikes uit om hen te helpen. In plaats van de échte Rode Duivels, gingen de kinderversies van onze nationale voetbalploeg op de foto voor een nieuwe campagne. Samen met hun grote helden willen ze heel veel pleeggezinnen zoeken. En jij kan daarbij helpen!

 

 

Durf jij?

Om de affiches van hun miniatuurversies verspreid te krijgen over het hele land willen de Rode Duivels heel graag op jouw diensten rekenen. Heb jij een groot raam thuis? Hebben je buren nog een plekje glas beschikbaar of kan de toog van je bakker nog een stukje Duivelse magie gebruiken? Durf jij te vragen of je er een van onze Minidevil mag hangen? Dan mag je hieronder je gegevens invullen en sturen we je een pakketje toe dat je zelf kan rondhangen. De Rode Duivels zullen je eeuwig dankbaar zijn...

Surf je mobiel en zie je niet meteen een formulier? Klik dan  hier.

 

 
Powered byTypeform

 

Zelf pleeggezin worden?

Heb je één van onze Minidevils gespot en hebben ze je geprikkeld om na te denken over het pleegouderschap? Dan kan je altijd een infopakket opvragen door hier te klikken. Voel je je helemaal klaar om pleeggezin te worden? Dan ben je welkom op één van onze infosessies over pleegzorg. Die vind je terug op onze kalender. We vertellen er alles wat je moet weten over de verschillende vormen en welke voorbereiding je doorloopt om pleeggezin te worden. Ook een ervaren pleegouder komt vertellen hoe ze pleegzorg hebben beleefd in hun gezin.

 

Herken de Minidevils!

Heb jij onze Minidevils al gezien? Wie lijkt volgens jou het meest op zijn voetballende held? En wie is jouw favoriete Rode Duivel Kijk hier naar onze video!

 

Wil je onze video delen? Druk dan op de vlieger rechtsbovenaan het filmpje.

 

 

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan snel naar info@pleegzorgvlaanderen.be