Doneer je club!

 

 

Hallo!

Wist jij al dat de Rode Duivels fan zijn van alle pleegkinderen in ons land? Dat zijn er in totaal zo'n 10.000. Ze wonen in een pleeggezin: bij een pleegmama of pleegpapa. Dat lijkt veel maar toch zoeken we ook voor heel wat andere kinderen een warm gezin. En daarom willen de Rode Duivels heel veel nieuwe pleeggezinnen zoeken. Iedereen kan daarbij helpen, zelfs jouw club... We hebben een mooi spandoek gemaakt dat we overal in België willen ophangen. Op die manier willen we gezinnen die nog een plekje vrij hebben, aanspreken om pleeggezin te worden.

 

Registreer je club!

We hopen dat ook jouw club wil meehelpen! Spreek één van de trainers, bestuursleden of de voorzitter himself aan, zodat hij of zij hier je club kan doneren. Een spandoek bezorgen we helemaal gratis. Wil je hem na korte of lange tijd weer inruilen? Dan zoeken wij een nieuw plekje voor hem uit. Laat hieronder de gegevens achter van je club en dan maken wij er een goeie daad van. De Rode Duivels zullen je eeuwig dankbaar zijn...
 
Surf je mobiel en zie je niet meteen een formulier? Klik dan  hier.

 

 
Powered byTypeform

 

Zelf pleeggezin worden?

Denk je zelf na over het pleegouderschap? Dan kan je altijd een infopakket opvragen door hier te klikken. Voel je je helemaal klaar om pleeggezin te worden? Dan ben je welkom op één van onze infosessies over pleegzorg. Die vind je terug op onze kalender. We vertellen er alles wat je moet weten over de verschillende vormen en welke voorbereiding je doorloopt om pleeggezin te worden. Ook een ervaren pleegouder komt vertellen hoe ze pleegzorg hebben beleefd in hun gezin.

 

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan snel naar info@pleegzorgvlaanderen.be