Doneer je radiozender

Hallo!

In Vlaanderen wonen meer dan 7.000 kinderen in een pleeggezin. Dat lijkt veel, maar toch zoeken we nog voor heel veel andere kinderen een warm gezin. Misschien komt dat wel omdat nog te weinig mensen weten wat pleegzorg is. Daarom willen we alle radiozenders in Vlaanderen uitdagen om een radiospotje af te spelen om samen op zoek te gaan naar nieuwe pleeggezinnen, helemaal gratis. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk luisteraars in Vlaanderen aangesproken worden om pleeggezin te worden. Heeft jouw radiozender een hart voor pleegzorg? 

 

Wil jij de oproep van Yari delen? Druk dan op de vlieger rechtsbovenaan het filmpje. Ken je iemand die bij de radio werkt? Deel het dan meteen op zijn of haar Facebook-pagina!

 

Wat is pleegzorg?

Veel kinderen wonen bij hun mama en hun papa, andere kinderen wonen bij één van de twee. En sommige kinderen wonen een tijdje in een ander gezin, een pleeggezin. Zij zorgen voor een kind, wanneer dat voor de ouders even niet lukt. Pleegzorg bestaat in heel veel verschillende vormen. Sommige pleegkinderen wonen zeven dagen in de week bij hun pleeggezin. Anderen af en toe een weekend of tijdens de vakantie. Dat hangt af van wat het beste is voor het pleegkind.

 

Download onze spotjes!

Werk je voor de nationale, regionale of lokale radio? Wie je radiozender ook bereikt: iedereen kan helpen. Hieronder kan je meteen onze spotjes downloaden. Zelfs heel wat bekende Studio 100-figuren leenden hun stem gratis uit om ze op te nemen. Je mag zelf kiezen welk spotje of spotjes je uitzendt en hoe vaak. Maar laat ons zeker weten als jouw radiozender ons willen helpen in onze zoektocht naar nieuwe pleeggezinnen via info@doneerjeradiozender.be! Dan zorgen wij ervoor dat we jullie radiozender in de schijnwerpers zetten. Onze eeuwige dankbaarheid heb je nu al verdiend...

 

Wall of fame...

Deze radiozenders zonden ons spotje al helemaal gratis uit!

 

Nog vragen?

Stuur dan snel een mailtje naar info@doneerjeradiozender.be!