Doneer je autodeur

Hallo!

Tijdens de maand februari daagden we onze Minister, Jo Vandeurzen, uit om zijn autodeur te doneren aan pleegzorg. Zo kon hij ons helpen in de zoektocht naar nieuwe pleeggezinnen. De Minister gaf al snel zijn Ja-woord na het zien van onze animatie...

 

Registreer je auto!

Niet alleen de Minister, ook heel wat anderen gaven aan dat ze hun autodeur, fiets of bakfiets wilden doneren. Daarom gingen we aan de slag om de campagne ook breed uit te rollen. Een sticker voor op je achterruit of eentje voor op je bumper kan je helemaal gratis aanvragen. Ook voor fietsers maakten we een klein hebbeding dat we je graag opsturen. De automagneten voor op de autodeur kunnen we wegens budgettaire redenen niet gratis aanbieden, maar kan je tegen aankoopprijs in onze webshop terugvinden. Natuurlijk hopen we dat je de sticker zo lang mogelijk op je auto laat plakken!   

Surf je mobiel en zie je niet meteen een formulier? Klik dan hier.

 
Powered byTypeform

 

Merci, Jo!

Om de Minister te bedanken maakten we speciaal voor hem een op maat gemaakt muzieknummer mét bijpassende carpoolkaraokeclip. Tegelijk is het een shout-out om ook de rest van de Vlaamse regering te overtuigen om ons te helpen om samen nieuwe pleeggezinnen te vinden. Wil je het mee delen? Dan zijn we je extra dankbaar! 

 

 

 

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan snel naar info@pleegzorgvlaanderen.be