Digitale participatie

Werk je graag mee aan een betere werking van pleegzorg? Dan hebben wij jou nodig!

Laat je stem horen!

Soms moeten we heel snel de mening kennen van ouders, pleegjongeren, pleeggasten of pleegzorgers, bijvoorbeeld om in te spelen op het beleid. Daarom hebben we iets nieuws bedacht. Via korte digitale vragenlijsten kan jij heel snel jouw stem laten horen. Je ontvangt die vragenlijsten via mail of een speciale app.
 

Hoe werkt het?

Als je bereid bent om enkele keren per jaar jouw mening te geven via een korte digitale vragenlijst, registreer je dan via het formulier onderaan deze pagina. Je kan kiezen of je de vragenlijsten wil ontvangen via e-mail of op je smartphone met een handige app.
 

Via mail

Jij wil liever op de hoogte blijven via e-mail? Super! Dan ontvang je binnenkort  een bevestigingsmail van ons. Zodra we jouw mening nodig hebben, ontvang je via e-mail een link naar de vragenlijst.
 

Via appLogo Moreapp

Als je ervoor kiest om deel te nemen via de app, ontvang je een uitnodiging via e-mail met als afzender MoreApp. Klik in die uitnodiging op 'Activeer account'. Vul je naam in en kies een wachtwoord. 
 
Gelukt? Fijn! Nu ben je klaar om de app te downloaden. Ga naar Google Play of de AppStore en download 'MoreApp'. Open MoreApp en vul  jouw e-mailadres in en het wachtwoord dat je zelf hebt gekozen.
 
Welkom! Zodra er een vragenlijst beschikbaar is, vind je die hier. Als je toestaat dat de app berichten toont op jouw smartphone, krijg je een melding wanneer er een nieuwe vragenlijst klaarstaat.
 
 
 
powered by Typeform