Weekendgezinnen gezocht

 

Hallo!

Wist je dat je als pleeggezin ook kan kiezen voor weekend- en vakantiepleegzorg? Dan vang je een kind één of twee weekends per maand op of enkele dagen of weken tijdens de vakantie. Je biedt een leuke plek waar een kind kan logeren, zodat de ouders even tot rust kunnen komen. Of je zorgt ervoor dat kinderen die tijdens de week in een voorziening verblijven, af en toe een weekend in jouw gezin kunnen wonen.
 
In de provincie Antwerpen zoeken op dit moment een 100-tal kinderen een plekje in een gezin waar ze af en toe een weekend terecht kunnen. Samen met hun mama of papa zorg je ervoor dat ze zelfvertrouwen krijgen om verder te groeien in het leven. Doe zoals Petra en Rudi en geef een kind iets van onschatbare waarde: één of twee weekends per maand.

 

 

Kom naar een infoavond!

Wil je graag weten wat je kan betekenen als weekendgezin? Kom dan naar één van deze infoavonden rond pleegzorg. We vertellen je er alles over de verschillende vormen van pleegzorg en een ervaren pleegouder vertelt zijn of haar verhaal. Schrijf je zeker in, dan zetten wij de koffie al klaar... Klik hier en kijk snel op onze kalender!
 

Nog vragen?

Mail dan snel naar info@pleegzorgprovincieantwerpen.be of bel 0800/30 181